Vloni jsme společně prožili první setkání šeltičkářů v Podmitrově. Mnozí tvrdili, že to byla úspěšná akce, jiní radili, abychom toto setkání prodloužili na více dní... Nakonec z toho všeho vzniká akce,  opět pod záštitou Klubu chovatelů collií a sheltií Praha, tentokrát s pořadovým číslem 2.  V letošním roce jsme pro Vás připravili následující:

Agility opět s Janou Zemkovou a Marcelou Hejdukovou, dogdancing s Renatou Voldánovou, poslušnost, a také pro zájemce i stopování a jiné pachové práce si vezme na starost zase Martina Valová, novinkou bude přednáška o flyballu a jeho ukázka na dráze od Jitky Kropáčkové a Danuše Slukové, mezinárodní rozhodčí a dlouholetá chovatelka, paní Mlada Svobodová, bude letos přednášet na téma krytí - porod - odchov štěňat, popř. úprava srsti.

Novinkou jsou "víkendové" neoficiální závody, a to jak v agility, dogdancingu, tak i v poslušnosti, které se uskuteční v úterý, tedy na závěr celé akce.

Je pro nás připraveno ubytování v chatkách nebo na pokojích, s plnou penzí tentokrát ve výcvikovém středisku  Heroltice u Tišnova.

Děkujeme všem, kteří nám opět s realizací tohoto setkání pomáhají, naše díky patří všem výše jmenovaným
a sponzorům
, ale hlavně Klubu chovatelů collií a shetlií Praha, který si naše setkání vzal již druhým rokem pod svá křídla a přispěl na jeho organizaci nemalou částkou... :-)

Budeme rády, pokud se také mezi vámi najde někdo, kdo by chtěl nějakou formou přispět na toto setkání.... ;-). Bližší informace na mailu (je uveden v kontaktech).

Díky a těšíme se opět na shledanou!

Garanti akce:
Eva Vávrová a Petra Ocetková